Najnovšie recenzie zo sekcie Telekonvertory
- Výborná kvalita
- Nefunguje na vsetky RF zoomy
- Rýchle ostrenie, pekná kresba, bližší dosah
- Všetky elektrické prenosy fungujú bez závad
Mal som možnosť ho porovnať len s jedným telekonvertorom, a to vyšiel po optickej stránke ako jasný výťaz.
som na začiatku, ale zatial sa mi to páči ....
- Kvalita spracovania
- Výborná kvalita obrazu
- S Canonom pracujem 30 rokov
- kvalitná optika a elektronika
- veľkosť a váha (fyzika nepustí)
funguje
super
- Autofocus rychly na vsetkych mojich objektivoch s 5D MK III aj 7d MK II
A++++++ Autofocus rychly na vsetkych mojich objektivoch s 5D MK III aj 7d MK II
- dobrá optická kvalita
- 5D Mark III a objektív ef 100-400 4-5.6 automaticky zaostruje len cez displej, pri prelepení kontaktov na extenderi funguje aj cez hľadáčik, ale autofokus je pomalší.
predĺženie ohniska za dobrú cenu
- kvalita
spokojnosť
- kvalita a rýchle ostrenie s mojím zrkadlomNikon D7100 a objektívmi Sigma -100% kompaktibilita.Skúšal som aj telekonventor Kenko Pro 300DGX 2.0x a vôbec to nespolupracovalo s objektívmi Sigma,iba v ručnom ostrení!
- zatiaľ som nenašiel,možno cena oproti Kenko
je to lacnejšia alternatíva ako kúpa drahého objektívu.
- Veľkým nedostatkom výrobku je, že nezaisťuje automatické zaostrovanie. Toto ma veľmi sklamalo.
Tento produkt som si vybral aby som mohol cez svoj teleobjektív fotiť aj vzdialenejšie objekty. Keďže mám objektív SIGMA DG 150-500mm a tento má 1:5-6,3 stále mi nahadzuje f11, čím samozrejme je potrebné adekvátne zvýšiť ISO,a vzniká väčšia zrnitosť. Musím zaostrovať manuálne a to je strašne pomalé a aj nepresné, takže žiadne pohyblivé objekty nie je možné dosť ostro zaznamenať.
- spokojnosť
- dobrá cena
- vhodné hlavne na fotenie wildlife :)
- nefunguje automatické zaostřování - ovšem toto není problém telekonvertoru, je to problém fotoaparátu - neostří nad celkovou světelnost cca 5,6 (Nikon D600)
Na makro je to dobrá volba i za cenu ručního ostření, cena dost vysoká
- Telekonvertor prišiel v poriadku a som s ním spokojný
Fotím prírodu a telekonvertor je niekedy potrebný na fotenie vzdialených objektov
- Pri fotení v prírode občas potrebujem zväčšiť ohniskovú vzdialenosť objektívu.
- S týmto extendérom funguje autofokus
Som spokojný s výrobkom
- Principiálne je produkt určite dobrý
- Nie je kompatibilný s fotoaparátom NIKON 5100 a objektívmi pre tento typ
Tento telekonvertor som si vybral s ohľadom na moje vybavenie (NIKON 5100) a môjho koníčka (astrofoto). Je však s týmto typom fotoaparátu nekompatibilný a tak mi nevyhovuje